Κατηγορίες
Καλάθι

Προβιοτικά

Quest KidzBiotix 30 Μασώμενες Ταμπλέτες - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Παιδιά από 12 Μηνών
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Quest
Το KidzBiotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής σε μασώμενη μορφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλή λειτουργία του παιδικού εντέρου.Το KidzBiotix περιέχει τέσσερα διαφορετικά προβιοτικά, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του παιδικού εντέρου,..
14,06€ 17,58€
Χωρίς ΦΠΑ:11,34€
Altion Kids Probiotics 60 Μασώμενα Ζελεδάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής με Προβιοτικών για Παιδιά
-10 %
Brand: Altion
Το  Altion Kids Probiotics είναι ζελεδάκια με υπέροχη γεύση πράσινου μήλου. Κάθε ζελεδάκι περιέχει 500 εκατομμύρια προβιοτικά από 4 διαφορετικά γαστροανθεκτικά είδη (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), ειδικά επιλεγμένων για..
16,47€ 18,30€
Χωρίς ΦΠΑ:13,28€
Frezyderm Prodilac Start 10 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Βρέφη, Νήπια και Παιδιά
-20 %
Brand: Frezyderm
Παρατηρείται 59% λιγότερα περιστατικά διάρρροιας λόγω αντιβιοτικών.Προβιοτικό, κατάλληλο για βρέφη, νήπια και παιδιά έως 2 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών, της ίωσης, της γαστρεντερίτιδας, της δ..
10,82€ 13,52€
Χωρίς ΦΠΑ:10,20€
Frezyderm Prodilac Kids 30 Μασώμενα Δισκία - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Παιδιά και Εφήβους
-20 %
Brand: Frezyderm
Προβιοτικό, κατάλληλο για παιδιά και εφήβους από 2 έως 16 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών, της γαστρεντερίτιδας, της ίωσης, της δυσκοιλιότητας, της αλλαγής διατροφής και της αλλαγής περιβάλλοντο..
11,42€ 14,28€
Χωρίς ΦΠΑ:10,78€
Frezyderm Prodilac Immuno Shield Start 10 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Άμυνα Οργανισμού για Νήπια & Παιδιά
-20 %
Brand: Frezyderm
Συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για νήπια και παιδιά, για την ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού (κοινό κρυολόγημα) και των οξέων περιστατικών (βρογχίτιδα, οξεία ιγμορίτιδα, φαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα κ.α). Παράλληλα συμβάλ..
10,19€ 12,74€
Χωρίς ΦΠΑ:9,62€
Frezyderm Prodilac Immuno Shield Fast Melt 10 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Ενίσχυση Ανοσοποιητικού για Παιδιά & Ενήλικες
-20 %
Brand: Frezyderm
Συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες, για την ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού (κοινό κρυολόγημα) και των οξέων περιστατικών (βρογχίτιδα, οξεία ιγμορίτιδα, φαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα κ.α). Παράλληλα συμ..
10,42€ 13,02€
Χωρίς ΦΠΑ:9,83€
Lactotune Fiber 14 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Εντερικές Διαταραχές
-10 %
Brand: Lactotune
To Lactotune Fiber είναι ένα καινοτόμο συμβιωτικό προϊόν που συνδυάζει 4 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών βακτηρίων (6 δισεκατομμύρια) με συγκεκριμένες ιδιότητες & πρεβιοτικές ίνες Actilight® για βέλτιστη θρέψη των προβιοτικών καλλιεργειών. Ενδείκνυται για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, ενώ..
12,88€ 14,31€
Χωρίς ΦΠΑ:12,15€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)