Κατηγορίες
Καλάθι

Επιθέματα

Compeed Επιθέματα για Κότσια 5  τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Κότσια δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους είναι ένα ενεργό gel που βελτιώνει την υγρασία της περιοχής. Ανακουφίζει από τον πόνο και την πίεση άμεσα και βοηθάει στην προστασία ενάντια στην τριβή. Τα COMPEED® Επιθέματα για ..
5,47€ 5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Compeed Μεσαία Επιθέματα για Σκληρύνσεις 6 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Μεσαία Επιθέματα για Σκληρύνσεις δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Ανακουφίζουν άμεσα από τον πόνο και την πίεση και προστατεύουν από την τριβή. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους ενυδατώνει και μαλακώνει τις σκληρύνσεις, και βοηθάει στην αφαίρεσή τους. Τα COMPEED® Μεσ..
5,64€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Compeed Μεσαία Επιθέματα για Κάλους 6 τεμαχίων
-8 % Εξαντλήθηκε
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Κάλους δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η προηγμένη υδροκολλοειδής τεχνολογία τους είναι σχεδιασμένη για να ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και να προστατεύει από την τριβή, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και μαλακώνει τους κάλους, βοηθώντας στην αφαίρεσή τους..
5,71€ 6,21€
Χωρίς ΦΠΑ:4,60€
Compeed Μεγάλα Επιθέματα για Σκληρύνσεις 2 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Μεγάλα Επιθέματα για Σκληρύνσεις δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Ανακουφίζουν άμεσα από τον πόνο και την πίεση και προστατεύουν από την τριβή. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους ενυδατώνει και μαλακώνει τις σκληρύνσεις, και βοηθάει στην αφαίρεσή τους. Τα COMPEED® Μεγ..
5,64€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Compeed Επιθέματα για Κάλους – Ανάμεσα στα Δάκτυλα 10 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Κάλους – Ανάμεσα στα Δάκτυλα δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η προηγμένη υδροκολλοειδή τους τεχνολογία είναι σχεδιασμένη ώστε να ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και να εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και μαλακώνει τους κάλους και βοηθά στη..
5,64€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Compeed Ενυδατικά Επιθέματα για Κάλους 6 τεμαχίων
-8 % Εξαντλήθηκε
Brand: Compeed
Κάντε κάτι παραπάνω για τους κάλους σας από απλή ενυδάτωση. Τα επιθέματα Compeed με ενυδατικό gel είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να βοηθούν στην πρόληψη από τους κάλους καθώς προσφέρουν συνεχή ενυδάτωση και απορροφούν τους κραδασμούς. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία του επιθέματος Compeed με το μοναδικό..
5,64€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:4,55€
Compeed Ενεργά Επιθέματα για Κάλους 10 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Κάλους με σαλικυλικό οξύ δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προάγουν την εξάλειψη των κάλων χάρη στον συνδυασμό της υδροκολλοειδούς γέλης και του σαλικυλικού οξέος. Τα επιθέματα COMPEED® λειτουργούν σαν ένα δεύτερο δέρμα ..
5,64€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Compeed Μικρά Επιθέματα για Φουσκάλες 6 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Μικρά Επιθέματα για Φουσκάλες δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα περιβάλλον κατάλληλ..
6,16€ 6,70€
Χωρίς ΦΠΑ:5,45€
Compeed Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες 5 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Μεσαία Επιθέματα για Φουσκάλες δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα περιβάλλον κατάλλη..
6,16€ 6,70€
Χωρίς ΦΠΑ:4,97€
Compeed Επιθέματα για Φουσκάλες στο Κάτω Μέρος από το Πέλμα 5 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Φουσκάλες στο Κάτω Μέρος από το Πέλμα δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί έ..
6,11€ 6,64€
Χωρίς ΦΠΑ:5,41€
Compeed Μεσαία Επιθέματα για Έντονες Φουσκάλες 5 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Μεσαία Επιθέματα για Έντονες Φουσκάλες δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα περιβάλλον..
6,11€ 6,64€
Χωρίς ΦΠΑ:5,41€
Compeed Επιθέματα για Φουσκάλες στα Δάκτυλα των Ποδιών 8 τεμαχίων
-8 %
Brand: Compeed
Τα COMPEED® Επιθέματα για Φουσκάλες στα Δάκτυλα των Ποδιών δεν είναι ούτε κλασικά αλλά ούτε και κοινά επιθέματα. Η υδροκολλοειδής τεχνολογία τους δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό gel που ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εμποδίζει την τριβή, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα πε..
8,71€ 9,47€
Χωρίς ΦΠΑ:7,71€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)