Κατηγορίες
Καλάθι

Κρέμες-Τροφές

Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Φαρίν Λακτέ με Δημητριακά και Γάλα μετά τον 6ο μήνα 200g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας και 35,5% βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας. Καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες, σίδηρο και ενέργεια και έχει απαλή υφή και τέλεια διαλυτότητα. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμ..
4,47€ 4,97€
Χωρίς ΦΠΑ:3,96€
Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Ρυζάλευρο Ολικής Άλεσης μετά τον 4ο Μήνα 175g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα, με ρύζι βιολογικής καλλιέργειας αλεσμένο ολικής άλεσης και βιταμίνη Β1. Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.Πλεονεκτήματα:Προϊόν Βιολογικής ΓεωργίαςΔεν περιέχει γάλαΔεν περιέχει γλουτένηΔεν περιέχει προσθήκη..
3,82€ 4,24€
Χωρίς ΦΠΑ:3,38€
Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Ρυζάλευρο με Γάλα μετά τον 4ο Μήνα 200g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας και 34% βιολογικό γάλα.Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.Tα προβιοτικά BIfidus ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Σύμφωνα με κλινικέ..
3,82€ 4,24€
Χωρίς ΦΠΑ:3,38€
Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Ρυζάλευρο Βανίλια με Γάλα μετά τον 4ο Μήνα 200g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια και 34% βιολογικό γάλα. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.Tα προβιοτικά BIfidus ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Σ..
3,91€ 4,35€
Χωρίς ΦΠΑ:3,46€
Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Δημητριακών με Γάλα και Φρούτα Μήλο, Μπανάνα, Πορτοκάλι μετά τον 6ο Μήνα 200g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, δημητριακά, μήλο, μπανάνα και πορτοκάλι βιολογικής καλλιέργειας και 34 % βιολογικό γάλα. Καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνες, σίδηρο και ενέργεια και έχει απαλή υφή και τέλεια διαλυτότητα. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητε..
4,06€ 4,51€
Χωρίς ΦΠΑ:3,59€
Frezyderm Frezylac Βιολογική Βρεφική Κρέμα Βρώμης Ολικής Άλεσης με Γάλα, Μήλο και Βανίλια μετά τον 6ο μήνα 200g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, βρώμη και μήλο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια και 32% βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχει απαλή υφή και τέλεια διαλυτότητα. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοι..
4,06€ 4,51€
Χωρίς ΦΠΑ:3,59€
Frezyderm Frezylac Muesli Βιολογική Βρεφική Κρέμα «Το πρώτο μου Μούσλι» από τον 8ο Μήνα 175g
-10 %
Brand: Frezyderm
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 8ο μήνα, με Ντίνκελ ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης, μπανάνας και μικρά κομματάκια μήλου βιολογικής καλλιέργειας και Βιταμίνη Β1. Με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους.Πλεονεκτήματα:Προϊόν Βιολογικής ΓεωργίαςΠεριέχει γλο..
4,38€ 4,87€
Χωρίς ΦΠΑ:3,88€
Brand: Humana
Ιδανικό σαν πρώτη κρέμα σε αποκλειστικά θηλάζοντα μωρά (με υδρολυμένο, εύπεπτο ρυζάλευρο)Κατάλληλη για: Για βρέφη με αλλεργία - Παρασκευή με νερόΓια υποαλλεργική δίαιτα - Παρασκευή με υποαλλεργικό γάλαΓια κανονική διατροφή - Παρασκευή με γάλα 2ης βρεφικής ηλικίαςΑσφάλεια:Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλο..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,07€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)