Κατηγορίες
Καλάθι

Στομάχι-Έντερο

Sanofi DulcoSoft Macrogol 4000 Oral Solution 250ml - Συμπλήρωμα Διατροφής με Μακρογόλη για Ανακούφιση από τη Δυσκοιλιότητα
-15 %
Brand: Sanofi
Το πόσιμο διάλυμα DulcoSoft αποτελεί ένα σκεύασμα για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα.Ηλικίες: Κατάλληλο για Ενήλικες και παιδιά 8 ετών και άνωΟδηγίες Χρήσης: Μπορεί να καταναλωθεί αυτούσιο ή να αναμιχθεί άμεσα με ένα ποτό της επιλογής σας, π.χ. ..
7,00€ 8,24€
Χωρίς ΦΠΑ:6,19€
Sanofi DulcoSoft Macrogol 4000 10 Φακελλίσκοι - Συμπλήρωμα Διατροφής με Μακρογόλη για Ανακούφιση από τη Δυσκοιλιότητα
-15 %
Brand: Sanofi
Φακελλίσκοι Dulcosoft  για πόσιμο διάλυμα για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα.Ηλικίες: Κατάλληλο για Ενήλικες και παιδιά 8 ετών και άνωΟδηγίες Χρήσης: Ανοίξτε και ρίξτε το περιεχόμενο του φακελλίσκου σε ένα ποτό της επιλογής σας (ένα πο..
5,70€ 6,71€
Χωρίς ΦΠΑ:5,04€
Sanofi Dulcogas Simethicone 125mg 18 Φακελλίσκοι - Συμπλήρωμα Διατροφής με Σιμεθικόνη για Φούσκωμα και Μετεωρισμό
-15 %
Brand: Sanofi
Το Dulcogas είναι ένα καινοτόμο & ευκολόχρηστο προϊόν που έρχεται για να προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από ένα πάρα πολύ συχνό πρόβλημα: το μετεωρισμό (φούσκωμα).  Ο μετεωρισμός είναι το αίσθημα πληρότητας που συνήθως οφείλεται στην παρουσία υπερβολικής ποσότητας αερίων στο γαστρεντερικό.Ηλι..
7,00€ 8,24€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Quest ProBiotix 15 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Συνδυασμό Προβιοτικών L.Bulgaricus & L.Acidophilus για Ισορροπία της Χλωρίδας του Εντέρου & Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
-40 %
Brand: Quest
Το ProBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν αντιβίωση. Το ProBiotix είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των προβιοτικών L.bulgaricus και L.acidophilus, τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της χλ..
4,97€ 8,29€
Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Quest ProBiotix Gold 15 Κάψουλες -  Συμπλήρωμα Διατροφής με Ενισχυμένη Σύνθεση 8 Διαφορετικών Προβιοτικών
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το ProBiotix Gold της Quest είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν ισχυρή αντιβίωση ή αναζητούν μια ενισχυμένη δόση προβιοτικών λόγω έντονων γαστρεντερικών διαταραχών ή αλλαγής περιβάλλοντος. Το ProBiotix Gold είναι μια μοναδική σύνθεση 8 ..
8,97€ 12,81€
Χωρίς ΦΠΑ:7,23€
Quest Acidophilus Plus Biotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με 3 Είδη Προβιοτικών για την Καλή Λειτουργία Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος (Διάρροια ή Δυσκοιλιότητα)
-30 %
Brand: Quest
Το Acidophilus Plus Biotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους έχουν ανάγκη να ρυθμίσουν τη λειτουργία του εντέρου τους. Το Acidophilus Plus Biotix περιέχει τρία διαφορετικά προβιοτικά που συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην υγεία και την καλή λειτουργ..
8,79€ 12,56€
Χωρίς ΦΠΑ:7,09€
Quest TumBiotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Εντέρου σε Περιόδους Άγχους, Κακής Ψυχολογίας & Κακής Διατροφής
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το TumBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που η λειτουργία του εντέρου τους διαταράσσεται από το άγχος, την κακή ψυχολογία ή την κακή διατροφή. Για παράδειγμα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου συνδέεται με ανισορροπίες στην..
12,42€ 17,74€
Χωρίς ΦΠΑ:10,01€
John Noa Superherbs Curcumi 290mg + Piperine 10mg 60 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Κουρκουμά & Πιπερίνη για Ενίσχυση Οργανισμού με Αντιφλεγμονώδη Δράση John Noa Superherbs Curcumi 290mg + Piperine 10mg 60 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Κουρκουμά & Πιπερίνη για Ενίσχυση Οργανισμού με Αντιφλεγμονώδη Δράση
-10 %
Brand: John Noa
Δρα ως ανθελμινθικό και είναι επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση του μετεωρισμού, της δυσπεψίας και της στομαχικής αδυναμίας, Είναι κατάλληλο για δερματικές παθήσεις όπως η τριχοφυτία, τα εξανθήματα, το έκζεμα και η κνήφη, Διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακου..
14,24€ 15,82€
Χωρίς ΦΠΑ:11,48€
Lanes ProbioAde 20 Ταμπλέτες - Συμπλήρωμα Διατροφής για Ομαλή Εντερική Λειτουργία με Προβιοτικά, Φυτικές Ίνες, Βιταμίνες & Μέταλλα
-10 %
Brand: Lanes
Συμπλήρωμα διατροφής με 10 γαλακτικά ένζυμα (προβιοτικά Bifidolactus™), 10 βιταμίνες, 7 μέταλλα & φυτικές ίνες (πρεβιοτικά).Το ProbioAde είναι ένας καινοτομικός συνδυασμός συστατικών με προβιοτικά, πρεβιοτικά, βιταμίνες και μέταλλα που συντελεί στην ομαλή εντερική λειτουργία ενώ παράλληλα ενισχύ..
6,81€ 7,57€
Χωρίς ΦΠΑ:5,49€
Lanes HerbalAct 14 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής Υπακτικό με Τριπλή Δράση κατά της Μέτριας Δυσκοιλιότητας
-10 %
Brand: Lanes
Ιατροτεχνολογικό Προϊόν για τη θεραπεία της δυσκοιλιότητας με φυσικά συστατικά: Ψύλλιο και KiOtransine®.Το υπακτικό Lanes ΗerbalAct είναι ένα καινοτόμο Ιατροτεχνολογικό προϊόν με τριπλή δράση:Προάγει την τακτική εντερική διέλευση.Ανακουφίζει από γαστρεντερικά συμπτώματα που σχετίζονται με τη δυσκοιλ..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Power Health Platinum Range Nutralax 20 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Φυσιολογική Λειτουργία των Πεπτικών Ενζύμων
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Power Health
Το συμπλήρωμα διατροφής Nutralax  αποτελεί μία συνεργιστική φόρμουλα καθώς περιέχει συνδυασμό παραδοσιακών φυτών, όπως σέννα, αλόη και σπόροι ψύλλιου, μαζί με τζίντζερ, πικραλίδα και λυκίσκο. Η σύνθεσή του ολοκληρώνεται με την παρουσία του μαγνησίου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των ..
10,01€ 12,51€
Χωρίς ΦΠΑ:8,07€
Quest Mega 8 Biotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών Ενισχυμένο για Σοβαρά Προβλήματα του Εντέρου
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Quest
Το Mega 8 Biotix της Quest είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν mega-δόσεις προβιοτικών ή υποφέρουν από σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές, όπως χρόνια δυσκοιλιότητα.Το Mega 8 Biotix είναι μια μοναδική σύνθεση 8 διαφορετικών προβιοτικών. ..
27,90€ 34,87€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 21 (2 Σελ.)