Κατηγορίες
Καλάθι

Σεξ-Γονιμοποίηση-Εμμηνόπαυση

Lamberts Myo Inositol Powder, Μυοϊνοσιτόλη, για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, 200gr
-15 %
Brand: Lamberts
100% φυσική μυοϊνοσιτόλη Η μυοϊνοσιτόλη αποτελεί ένα από τα 9 ισομερή της ινοσιτόλης, μιας βιταμίνης που υπάγεται στο σύμπλεγμα των Βιταμινών Β (Βιταμίνη Β8). Παράγεται ενδογενώς στον οργανισμό και ανευρίσκεται σε μια ποικιλία τροφίμων όπως τα φρούτα, τα όσπρια και οι ξηροί καρποί. Η μυοϊνοσιτόλ..
24,18€ 28,45€
Χωρίς ΦΠΑ:19,50€
Moller's Total Plus 28 Κάψουλες Ωμέγα-3 (EPA&DHA) + 28 Ταμπλέτες Βιταμίνες, Μέταλλα & Βότανα για Ολοκληρωμένη Τόνωση του Οργανισμού 1+1 την Ημέρα
-35 %
Brand: Moller's
Το Mӧller’s Total PLUS παρέχοντας συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα..
13,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Power Health Mens-X Complex 32 Αναβράζοντα Δισκία με Stevia - Συμπλήρωμα Διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στη Στυτική Δυσλειτουργία
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Power Health
Συμπλήρωμα διατροφής με L-αργινίνη, L-ιστιδίνη, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και προανθοκυανιδίνες. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολο­γική λειτουργία των αιμοφό­ρων αγγείων*. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή και στη διατήρηση ..
27,12€ 33,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,87€
Brand: Humana
Συμπλήρωμα διατροφής για θηλάζουσες γυναίκες με βιταμίνες B12, D3 και Silitidil (εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και φωσφατιδυλοσερίνη).Το piulatte περιέχει βιταμίνες Β12 και D3. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και στηρίζει τις μητέρες κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις το..
20,88€
Χωρίς ΦΠΑ:16,84€
Solgar Fenugreek 520mg Συμπλήρωμα διατροφής από εκχύλισμα και σπόρους Τριγωνέλλας, χρήσιμο για τη μείωση της χοληστερίνης και τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, Δρα θετικά σε περίοδο γαλουχίας της γυναίκας,100 φυτ. κάψουλες. Solgar Fenugreek 520mg Συμπλήρωμα διατροφής από εκχύλισμα και σπόρους Τριγωνέλλας, χρήσιμο για τη μείωση της χοληστερίνης και τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, Δρα θετικά σε περίοδο γαλουχίας της γυναίκας,100 φυτ. κάψουλες.
-15 %
Brand: Solgar
Η τριγωνέλλα είναι φυτό που ευδοκιμεί στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Οι σπόροι του χρησιμοποιούνται συχνά στην Ινδική κουζίνα. Το Solgar® Fenugreek Vegetable Capsules είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή. Περιέχει εκχύλισμα και σκόνη σπόρων τριγων..
18,22€ 21,44€
Χωρίς ΦΠΑ:14,70€
Solgar Female Multiple – Πολυβιταμίνη για Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας Χωρίς Ζάχαρη – Vegan, 60tabs Solgar Female Multiple – Πολυβιταμίνη για Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας Χωρίς Ζάχαρη – Vegan, 60tabs
-15 %
Brand: Solgar
Το Solgar® Female Multiple είναι μοναδική, ειδικά προσαρμοσμένη φόρμουλα για την καθημερινή διασφάλιση καλής υγείας στις γυναίκες. Περιέχει έναν προηγμένο συνδυασμό βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που σας επιτρέπουν την πολυάσχολη δραστηριότητα, χωρίς όμως να παραλείπονται όλα τα θρεπτικά συστατι..
24,19€ 28,46€
Χωρίς ΦΠΑ:19,51€
Solgar Evening Primrose Oil 500mg, Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, 30caps. Solgar Evening Primrose Oil 500mg, Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, 30caps.
-15 %
Brand: Solgar
Το Solgar® Evening Primrose Oil 500 mg είναι πηγή Γάμμα-Λινολενικού Οξέος και προέρχεται από το φυτό νυχτολούλουδο, που ευδοκιμεί στη Βόρεια Αμερική και προσφέρει κίτρινα άνθη το βράδυ, εξού και η ονομασία του. Συχνά καταναλώνεται από γυναίκες που αναζητούν φυσική λύση για ορμονική υποστήριξη και σ..
12,71€ 14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,25€
Solgar Evening Primrose Oil 500mg, Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, 180caps. Solgar Evening Primrose Oil 500mg, Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακού και του νευρικού συστήματος, 180caps.
-15 %
Brand: Solgar
Το Solgar® Evening Primrose Oil 500 mg είναι πηγή Γάμμα-Λινολενικού Οξέος και προέρχεται από το φυτό νυχτολούλουδο, που ευδοκιμεί στη Βόρεια Αμερική και προσφέρει κίτρινα άνθη το βράδυ, εξού και η ονομασία του. Συχνά καταναλώνεται από γυναίκες που αναζητούν φυσική λύση για ορμονική υποστήριξη και σ..
50,96€ 59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:41,09€
Solgar Evening Primrose Oil 1300mg Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακόυ και του νευρικού συστήματος, 30caps. Solgar Evening Primrose Oil 1300mg Συμπλήρωμα διατροφής Έλαιο Νυχτολούλουδου χρήσιμο στην εμμηνόπαυση και τα προεμμηνορροϊκά συμπτώματα αλλά και την υγεία του καρδιαγγειακόυ και του νευρικού συστήματος, 30caps.
-15 %
Brand: Solgar
Το Solgar® Evening Primrose Oil 1300 mg είναι πηγή Γάμμα-Λινολενικού Οξέος και προέρχεται από το φυτό νυχτολούλουδο, που ευδοκιμεί στη Βόρεια Αμερική και προσφέρει κίτρινα άνθη το βράδυ, εξού και η ονομασία του. Συχνά καταναλώνεται από γυναίκες που αναζητούν φυσική λύση για ορμονική υποστήριξη και ..
19,93€ 23,45€
Χωρίς ΦΠΑ:16,07€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)