Κατηγορίες
Καλάθι

Προβιοτικά-Κράνμπερι

Quest ProBiotix 15 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Συνδυασμό Προβιοτικών L.Bulgaricus & L.Acidophilus για Ισορροπία της Χλωρίδας του Εντέρου & Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
-40 %
Brand: Quest
Το ProBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν αντιβίωση. Το ProBiotix είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των προβιοτικών L.bulgaricus και L.acidophilus, τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της χλ..
4,97€ 8,29€
Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Quest ProBiotix Gold 15 Κάψουλες -  Συμπλήρωμα Διατροφής με Ενισχυμένη Σύνθεση 8 Διαφορετικών Προβιοτικών
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το ProBiotix Gold της Quest είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν ισχυρή αντιβίωση ή αναζητούν μια ενισχυμένη δόση προβιοτικών λόγω έντονων γαστρεντερικών διαταραχών ή αλλαγής περιβάλλοντος. Το ProBiotix Gold είναι μια μοναδική σύνθεση 8 ..
8,97€ 12,81€
Χωρίς ΦΠΑ:7,23€
Quest Acidophilus Plus Biotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με 3 Είδη Προβιοτικών για την Καλή Λειτουργία Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος (Διάρροια ή Δυσκοιλιότητα)
-30 %
Brand: Quest
Το Acidophilus Plus Biotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους έχουν ανάγκη να ρυθμίσουν τη λειτουργία του εντέρου τους. Το Acidophilus Plus Biotix περιέχει τρία διαφορετικά προβιοτικά που συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην υγεία και την καλή λειτουργ..
8,79€ 12,56€
Χωρίς ΦΠΑ:7,09€
Quest TumBiotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Εντέρου σε Περιόδους Άγχους, Κακής Ψυχολογίας & Κακής Διατροφής
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το TumBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που η λειτουργία του εντέρου τους διαταράσσεται από το άγχος, την κακή ψυχολογία ή την κακή διατροφή. Για παράδειγμα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου συνδέεται με ανισορροπίες στην..
12,42€ 17,74€
Χωρίς ΦΠΑ:10,01€
Uni-Pharma Vitorange Probio 20 Φακελάκια - Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη C 1000mg και 2 Προβιοτικά  και Γεύση Μανταρίνι
-20 %
Brand: Uni-Pharma
Το Vitorange Probioείναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα μοναδικό συνδυασμό προβιοτικών Lactobacillus Rhamnosus και Bifidobacterium Longum, μαζί με βιταμίνη C 1000mg το οποίο συμβάλλει στην άμεση ενίσχυση του οργανισμού, την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του πεπτικού συστήματος, φροντίζοντα..
20,49€ 25,61€
Χωρίς ΦΠΑ:16,52€
Το Fortius Pro είναι μια ειδική φόρμουλα που συνδυάζει τρία απάραιτητα στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.Βιταμίνη C (calcium ascorbate & sodium ascorbate): Το ασκορβικό ασβέστιο αποτελεί μια μη όξινη μορφή της βιταμίνης C. Είναι κατάλληλο για άτομα με γαστρεντερικές διαταραχές καθώς έρευνες α..
16,91€
Χωρίς ΦΠΑ:13,64€
Lanes ProbioAde 20 Ταμπλέτες - Συμπλήρωμα Διατροφής για Ομαλή Εντερική Λειτουργία με Προβιοτικά, Φυτικές Ίνες, Βιταμίνες & Μέταλλα
-10 %
Brand: Lanes
Συμπλήρωμα διατροφής με 10 γαλακτικά ένζυμα (προβιοτικά Bifidolactus™), 10 βιταμίνες, 7 μέταλλα & φυτικές ίνες (πρεβιοτικά).Το ProbioAde είναι ένας καινοτομικός συνδυασμός συστατικών με προβιοτικά, πρεβιοτικά, βιταμίνες και μέταλλα που συντελεί στην ομαλή εντερική λειτουργία ενώ παράλληλα ενισχύ..
6,81€ 7,57€
Χωρίς ΦΠΑ:5,49€
Lanes CystiAde 30 Ταμπλέτες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Κράνμπερι, Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο για την Υγεία του Ουροποιητικού
-10 %
Brand: Lanes
Συμπλήρωμα διατροφής με συμπυκνωμένο χυμό κράνμπερυ, βιταμίνη C, εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου και ψευδάργυρο.Το CystiAde είναι ένας συνδυασμός συστατικών ειδικά μελετημένος για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.Περιέχει κράνμπερυ (συμπυκνωμένος χυμός που ισοδυναμεί με 10g σκόνης), φρούτο με γνωστά ..
12,74€ 14,16€
Χωρίς ΦΠΑ:10,28€
Naturalia Health Lucovital CranMed Forte Cranberry 120mg 14 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Κράνμπερι για την Υγεία του Ουροποιητικού
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -20 %
Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.Περιέχει 120 mg εκχυλίσματος Cranberry σε μορφή μικρής, εύκολα καταπινόμενης κάψουλας. Κάθε κάψουλα περιέχει 36 mg από τη δραστική ουσία Προανθοκυανιδίνες (PAC).Ποσότητα: 14 κάψουλ..
11,12€ 13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,97€
Quest Mega 8 Biotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών Ενισχυμένο για Σοβαρά Προβλήματα του Εντέρου
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Quest
Το Mega 8 Biotix της Quest είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους αναζητούν mega-δόσεις προβιοτικών ή υποφέρουν από σοβαρές γαστρεντερικές διαταραχές, όπως χρόνια δυσκοιλιότητα.Το Mega 8 Biotix είναι μια μοναδική σύνθεση 8 διαφορετικών προβιοτικών. ..
27,90€ 34,87€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Quest LiverBiotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών με Χολίνη & Γαϊδουράγκαθου για την Καλή Λειτουργία του Συκωτιού
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Quest
Το Liver Biotix της Quest είναι μια στοχευμένη σύνθεση εξειδικευμένων συστατικών για την την καλή λειτουργία του συκωτιού. Η μοναδική του σύνθεση αποτελείται από χολίνη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και προβιοτικά.Η χολίνη συμβάλλει στη διατήρηση της καλής ηπατικής λειτουργίας και στο φυσιολογικό μεταβο..
20,07€ 25,09€
Χωρίς ΦΠΑ:16,19€
Quest KidzBiotix 30 Μασώμενες Ταμπλέτες - Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικών για Παιδιά από 12 Μηνών
-20 % Εξαντλήθηκε
Brand: Quest
Το KidzBiotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής σε μασώμενη μορφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλή λειτουργία του παιδικού εντέρου.Το KidzBiotix περιέχει τέσσερα διαφορετικά προβιοτικά, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ισορροπία της χλωρίδας του παιδικού εντέρου,..
14,06€ 17,58€
Χωρίς ΦΠΑ:11,34€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 30 (3 Σελ.)