Κατηγορίες
Καλάθι

Διαβήτης

Power Health Platinum Range Glucolen 60 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Κανέλα Κεϋλάνης χωρίς Κουμαρίνη για τη Ρύθμιση του Σακχάρου
-20 % Εξαντλήθηκε
Είναι γεγονός, ότι το επίπεδο της ποιότητας ζωής μας καθορίζεται από πολλά άλλα… επίπεδα. Ένα από αυτά είναι εκείνο του σακχάρου. Όσο χιλιοειπωμένο και αν είναι, δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι η αρχή των περισσότερων προβλημάτων.  Και εδώ υπάρχει μία ακό..
20,72€ 25,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,71€
Solgar Fenugreek 520mg Συμπλήρωμα διατροφής από εκχύλισμα και σπόρους Τριγωνέλλας, χρήσιμο για τη μείωση της χοληστερίνης και τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, Δρα θετικά σε περίοδο γαλουχίας της γυναίκας,100 φυτ. κάψουλες. Solgar Fenugreek 520mg Συμπλήρωμα διατροφής από εκχύλισμα και σπόρους Τριγωνέλλας, χρήσιμο για τη μείωση της χοληστερίνης και τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, Δρα θετικά σε περίοδο γαλουχίας της γυναίκας,100 φυτ. κάψουλες.
-15 %
Brand: Solgar
Η τριγωνέλλα είναι φυτό που ευδοκιμεί στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Οι σπόροι του χρησιμοποιούνται συχνά στην Ινδική κουζίνα. Το Solgar® Fenugreek Vegetable Capsules είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή. Περιέχει εκχύλισμα και σκόνη σπόρων τριγων..
18,22€ 21,44€
Χωρίς ΦΠΑ:14,70€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)