Κατηγορίες
Καλάθι

Ειδικά Συμπληρώματα

Sanofi Antistax 360mg 30 Δισκία - Συμπλήρωμα Διατροφής για Κουρασμένα, Βαριά Και Πρησμένα Πόδια
-15 %
Brand: Sanofi
Τα ευεργετικά συστατικά του Antistax® είναι φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera). Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής.Σε πολλές κλινικές μελέτες έχει απο..
13,95€ 16,41€
Χωρίς ΦΠΑ:11,25€
Sanofi DulcoSoft Macrogol 4000 Oral Solution 250ml - Συμπλήρωμα Διατροφής με Μακρογόλη για Ανακούφιση από τη Δυσκοιλιότητα
-15 %
Brand: Sanofi
Το πόσιμο διάλυμα DulcoSoft αποτελεί ένα σκεύασμα για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα.Ηλικίες: Κατάλληλο για Ενήλικες και παιδιά 8 ετών και άνωΟδηγίες Χρήσης: Μπορεί να καταναλωθεί αυτούσιο ή να αναμιχθεί άμεσα με ένα ποτό της επιλογής σας, π.χ. ..
7,00€ 8,24€
Χωρίς ΦΠΑ:6,19€
Sanofi DulcoSoft Macrogol 4000 10 Φακελλίσκοι - Συμπλήρωμα Διατροφής με Μακρογόλη για Ανακούφιση από τη Δυσκοιλιότητα
-15 %
Brand: Sanofi
Φακελλίσκοι Dulcosoft  για πόσιμο διάλυμα για φυσική αίσθηση ανακούφισης από τη δυσκοιλιότητα που μαλακλώνει τα σκληρά κόπρανα.Ηλικίες: Κατάλληλο για Ενήλικες και παιδιά 8 ετών και άνωΟδηγίες Χρήσης: Ανοίξτε και ρίξτε το περιεχόμενο του φακελλίσκου σε ένα ποτό της επιλογής σας (ένα πο..
5,70€ 6,71€
Χωρίς ΦΠΑ:5,04€
Sanofi Dulcogas Simethicone 125mg 18 Φακελλίσκοι - Συμπλήρωμα Διατροφής με Σιμεθικόνη για Φούσκωμα και Μετεωρισμό
-15 %
Brand: Sanofi
Το Dulcogas είναι ένα καινοτόμο & ευκολόχρηστο προϊόν που έρχεται για να προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από ένα πάρα πολύ συχνό πρόβλημα: το μετεωρισμό (φούσκωμα).  Ο μετεωρισμός είναι το αίσθημα πληρότητας που συνήθως οφείλεται στην παρουσία υπερβολικής ποσότητας αερίων στο γαστρεντερικό.Ηλι..
7,00€ 8,24€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Sanofi Pharmaton Geriatric με Ginseng G115 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμίνης για Ενίσχυση Μνήμης, Συγκέντρωσης και Ανοσοποιητικού Sanofi Pharmaton Geriatric με Ginseng G115 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμίνης για Ενίσχυση Μνήμης, Συγκέντρωσης και Ανοσοποιητικού
-15 %
Brand: Sanofi
Το Pharmaton Geriatric, με τα ενεργά συστατικά που περιέχει, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού και του δίνει την ζωντάνια που χρειάζεται, χαρίζοντας του πνευματική και σωματική υγεία και ευεξία.Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζ..
12,35€ 14,53€
Χωρίς ΦΠΑ:9,96€
Sanofi Pharmaton Geriatric Cardio με Ωμέγα 3 Λιπαρά Οξέα 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής Πολυβιταμίνης για Ενίσχυση της Λειτουργίας Καρδιάς, Όρασης και Εγκεφάλου
-15 %
Brand: Sanofi
Το Pharmaton Cardio είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας. Δρα συμπληρωματικά με τη διατροφή για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες για βιταμίνες, μέταλλα και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (είναι πλούσια σε EPA και DHA) και να υποστηρίξει την υγεία του καρδιαγγειακού..
12,35€ 14,53€
Χωρίς ΦΠΑ:9,96€
Quest ProBiotix 15 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με Συνδυασμό Προβιοτικών L.Bulgaricus & L.Acidophilus για Ισορροπία της Χλωρίδας του Εντέρου & Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
-40 %
Brand: Quest
Το ProBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν αντιβίωση. Το ProBiotix είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των προβιοτικών L.bulgaricus και L.acidophilus, τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της χλ..
4,97€ 8,29€
Χωρίς ΦΠΑ:4,01€
Quest ProBiotix Gold 15 Κάψουλες -  Συμπλήρωμα Διατροφής με Ενισχυμένη Σύνθεση 8 Διαφορετικών Προβιοτικών
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το ProBiotix Gold της Quest είναι ένα ενισχυμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους παίρνουν ισχυρή αντιβίωση ή αναζητούν μια ενισχυμένη δόση προβιοτικών λόγω έντονων γαστρεντερικών διαταραχών ή αλλαγής περιβάλλοντος. Το ProBiotix Gold είναι μια μοναδική σύνθεση 8 ..
8,97€ 12,81€
Χωρίς ΦΠΑ:7,23€
Quest Acidophilus Plus Biotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής με 3 Είδη Προβιοτικών για την Καλή Λειτουργία Πεπτικού & Ανοσοποιητικού Συστήματος (Διάρροια ή Δυσκοιλιότητα)
-30 %
Brand: Quest
Το Acidophilus Plus Biotix της Quest είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους έχουν ανάγκη να ρυθμίσουν τη λειτουργία του εντέρου τους. Το Acidophilus Plus Biotix περιέχει τρία διαφορετικά προβιοτικά που συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην υγεία και την καλή λειτουργ..
8,79€ 12,56€
Χωρίς ΦΠΑ:7,09€
Quest TumBiotix 30 Κάψουλες - Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καλή Λειτουργία του Εντέρου σε Περιόδους Άγχους, Κακής Ψυχολογίας & Κακής Διατροφής
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ -30 %
Brand: Quest
Το TumBiotix της Quest είναι ένα εξειδικευμένο προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που η λειτουργία του εντέρου τους διαταράσσεται από το άγχος, την κακή ψυχολογία ή την κακή διατροφή. Για παράδειγμα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου συνδέεται με ανισορροπίες στην..
12,42€ 17,74€
Χωρίς ΦΠΑ:10,01€
Evdermia Palmogen Soft Gel 320mg ,Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 30soft caps Evdermia Palmogen Soft Gel 320mg ,Συμπλήρωμα Διατροφής κατά της Τριχόπτωσης, 30soft caps
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Οδηγίες Χρήσης: Η συνηθισμένη δόση είναι 320 mg εκχυλίσματος (μια κάψουλα μαλακής γέλης) την ημέρα επί έξι μήνες, που σημαίνει σταθερή πρόσληψη τουλάχιστον 85-95% (295mg) λιπαρών οξέων και 0.2-0.4% στερολών (Σταθερή πρόσληψη ενεργών σ..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,65€
Lanes Magnesium + Vitamin B6 20 Αναβράζοντα Δισκία - Συμπλήρωμα Διατροφής Μαγνησίου με Βιταμίνη Β6 για την Υγεία των Μυών με Γεύση Ροδάκινο
-10 %
Brand: Lanes
Το συμπλήρωμα διατροφής μαγνήσιο με βιταμίνη B6 από τα Lanes συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που απαιτείται για την κάλυψη των ημερήσιων απαιτήσεων του οργανισμού. Παράλλ..
4,41€ 4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,56€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 146 (13 Σελ.)