Κατηγορίες
Καλάθι

Παιχνίδια

Brand: Munchkin
Μετατρέψτε το μπάνιο σε έργο τέχνης με αυτούς τους πέντε πλενόμενους μαρκαδόρους μπάνιου. Το μπάνιο είναι το ιδανικό μέρος για το παιδί σας να εκφράσει τον Πικάσο που κρύβει μέσα του, αλλά μόνο αν δεν λερώσει τα πάντα γύρω του. Αυτοί οι πλενόμενοι μαρκαδόροι μπάνιου έχουν κατασκευαστεί ειδικά για..
6,88€
Χωρίς ΦΠΑ:5,55€
Brand: Munchkin
Βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία του νερού είναι σωστή με αυτό το παπάκι μπάνιου με τεχνολογία White Hot. Τα μωρά (ιδιαίτερα τα νεογέννητα) έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα και μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε τη σωστή θερμοκρασία για το μπάνιο τους, επειδή δεν έχουμε την ίδια αίσθηση ως ενήλικες. Μ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Munchkin Swimming Scuba Buddy Penguin, Πιγκουίνος παιχνίδι μπάνιου που κολυμπάει στο νερό 9m+ , 1τμχ Munchkin Swimming Scuba Buddy Penguin, Πιγκουίνος παιχνίδι μπάνιου που κολυμπάει στο νερό 9m+ , 1τμχ
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Brand: Munchkin
Μετατρέψτε το μπάνιο του παιδιού σας σε πραγματική απόλαυση με αυτόν τον πιγκουίνο που κολυμπάει στο νερό! Έτοιμοι... Πάμε για ΒΟΥΤΙΕΣ! Αν στο παιδί σας αρέσουν τα παιχνίδια στο νερό, θα λατρέψει σίγουρα αυτόν τον πιγκουίνο που κολυμπάει και θα γίνει ο καλύτερος φίλος του στο μπάνιο. Ο πιγκουίνος..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Brand: Munchkin
Βουτήξτε, βυθίστε και κάντε μπουρμπουλήθρες με αυτό το μικρό κίτρινο υποβρύχιο. Πρόσω ολοταχώς! Ώρα να ανακαλύψετε τον ωκεανό με το διασκεδαστικό υποβρύχιο μπάνιου. Το υποβρύχιο Undersea Explorer της Munchkin είναι ιδανικό για αξέχαστες περιπέτειες στον βυθό της μπανιέρας. Οι μικροί εξερευνητές δ..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:8,55€
Munchkin Bath Fan Bubble Blower,  Παιχνίδι Πιγκουίνος Που Πετά Φυσαλίδες Για Το Παιδικό Μπάνιο 12m+, 1τμχ Munchkin Bath Fan Bubble Blower,  Παιχνίδι Πιγκουίνος Που Πετά Φυσαλίδες Για Το Παιδικό Μπάνιο 12m+, 1τμχ
ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Brand: Munchkin
Ανεβάστε τη διασκέδαση στα ύψη με αυτόν τον πιγκουίνο που βγάζει σταθερά μπουρμπουλήθρες μέσα και έξω από την μπανιέρα. Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες; Και ποιο μέρος είναι καλύτερο για μπουρμπουλήθρες από την μπανιέρα; Ο πιγκουίνος Bath Fun Bubble Blower της Munchkin θα ξετρελάνει ..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)