Κατηγορίες
Καλάθι

Naturalia Health Vitamin Force Multivitamin & Mineral 20 Αναβράζοντα Δισκία Πολυβιταμίνης με Γεύση Πορτοκάλι

Naturalia Health Vitamin Force Multivitamin & Mineral 20 Αναβράζοντα Δισκία Πολυβιταμίνης με Γεύση Πορτοκάλι
-40 %
Naturalia Health Vitamin Force Multivitamin & Mineral 20 Αναβράζοντα Δισκία Πολυβιταμίνης με Γεύση Πορτοκάλι
2,70€
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,18€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση 1-3 μέρες
  • Κωδικός: 4005292005326

Πολυβιταμίνη με όλα τα βασικά στοιχεία του συμπλέγματος βιταμινών Β, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, ασβέστιο.

Οφέλη :

Βιταμίνη Β1  (Θειαμίνη): Η θειαμίνη είναι απαραίτητη  για την παραγωγή ενέργειας και το μεταβολισμό των υδατανθράκων. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και της καρδιάς.

Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη): Η ριβοφλαβίνη συμμετέχει στο σχηματισμό των απαραίτητων συνενζύμων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη μετατροπή των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων σε ενέργεια. Βοηθά στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος και της όρασης.

Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη): Η νιασίνη βοηθά στη διατήρηση της λειτουργίας της μνήμης.

Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ): To παντοθενικό οξύ εμπλέκεται στη λειτουργία των επινεφριδίων και το σχηματισμό αντισωμάτων. Είναι ευρέως γνωστό και ως «αντιστρες». Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αντιμετώπιση πόνων στις αρθρώσεις.

Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη): Συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης που σχετίζεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS).

Bιταμίνη Β7 (Βιοτίνη): Συμμετέχει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών. Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Βιταμίνη Β9 (Φυλλικό οξύ): Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τη σύνθεση του DNA και την κυτταρική διαίρεση. Συμβάλλει στην ανάπτυξη του μητρικού ιστού κατά την εγκυμοσύνη, στη φυσιολογική αιμοποίηση, στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.

Βιταμίνη Β12: Απαιτείται για τη σύνθεση του DNA  και επομένως για την παραγωγή κυττάρων ιδιαιτέρως των ερυθροκυττάρων. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Ενέργεια / tablet Μulitvitamin + Mineral : 8.5 Kcal

Ποσότητα: Σωληνάριο με καπάκι που περιέχει αφυγραντικό, 20 αναβράζοντα δισκία.