Κατηγορίες
Καλάθι

Άνω Άκρα

Hansaplast Elbow Support, Περιαγκωνίδα Μέγεθος Medium, 1 Τεμάχιο
-27 %
Brand: Hansaplast
Περιαγκωνίδα Η Περιαγκωνίδα Hansaplast είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στήριξη σε δύσκαμπτους, αδύναμους ή τραυματισμένους αγκώνες. Το ανατομικό της σχήμα παρέχει άψογη εφαρμογή και προστασία στις αρθρώσεις: • Κατάλληλη για τον αριστερό και τον δεξιό αγκώνα • Από αεροδιαπερατό υλικό, διπλής ελ..
7,65€ 10,51€
Χωρίς ΦΠΑ:6,77€
Brand: STIRIXIS
Κλασικό περικάρπιο από υφαντό ελαστικό ύφασμα. Στερεώνεται με Velcro. Ενδείξεις: Άπλές κακώσεις και παθήσεις του καρπού, ως πρόληψη και βοήθεια κατά την άθληση και την εργασία. Οδηγίες Τοποθέτησης: Ξεκολλήστε το velcro. Τοποθετήστε το προϊόν στον καρπό. Εφαρμόστε την πίεση που χρειάζεται κ..
4,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,05€
Brand: STIRIXIS
Πηχεοκάρπιο από πλεκτό ελαστικό ύφασμα, προστατεύει από ελαφριές κακώσεις της πηχεοκαρπικής, φοριέται σαν γάντι. Ενδείξεις: Ήπιες κακώσεις και παθήσεις του καρπού, ως πρόληψη και βοήθεια κατά την άθληση και την εργασία. Οδηγίες Τοποθέτησης: Τοποθετήστε το προϊόν στο χέρι σας σαν γάντι, περν..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,13€
Brand: STIRIXIS
Δέστρα επικονδυλίτιδας από Neoprene, με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και μαξιλαράκι από αφρώδες υλικό. Εξασφαλίζει την καλή υποστήριξη και συμπίεση στην περιοχή των κονδύλων του αγκώνα. Ενδείξεις: Επικονδυλίτιδα, κακώσεις μυών και τενόντων και ως βοήθημα κατά την άθληση και την εργασία. Οδ..
13,44€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)