Κατηγορίες
Καλάθι

Ορθοπεδικά

Hansaplast Elbow Support, Περιαγκωνίδα Μέγεθος Medium, 1 Τεμάχιο
-27 %
Brand: Hansaplast
Περιαγκωνίδα Η Περιαγκωνίδα Hansaplast είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στήριξη σε δύσκαμπτους, αδύναμους ή τραυματισμένους αγκώνες. Το ανατομικό της σχήμα παρέχει άψογη εφαρμογή και προστασία στις αρθρώσεις: • Κατάλληλη για τον αριστερό και τον δεξιό αγκώνα • Από αεροδιαπερατό υλικό, διπλής ελ..
7,65€ 10,51€
Χωρίς ΦΠΑ:6,77€
Brand: STIRIXIS
Κλασικό περικάρπιο από υφαντό ελαστικό ύφασμα. Στερεώνεται με Velcro. Ενδείξεις: Άπλές κακώσεις και παθήσεις του καρπού, ως πρόληψη και βοήθεια κατά την άθληση και την εργασία. Οδηγίες Τοποθέτησης: Ξεκολλήστε το velcro. Τοποθετήστε το προϊόν στον καρπό. Εφαρμόστε την πίεση που χρειάζεται κ..
4,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,05€
Brand: STIRIXIS
Πηχεοκάρπιο από πλεκτό ελαστικό ύφασμα, προστατεύει από ελαφριές κακώσεις της πηχεοκαρπικής, φοριέται σαν γάντι. Ενδείξεις: Ήπιες κακώσεις και παθήσεις του καρπού, ως πρόληψη και βοήθεια κατά την άθληση και την εργασία. Οδηγίες Τοποθέτησης: Τοποθετήστε το προϊόν στο χέρι σας σαν γάντι, περν..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,13€
Brand: STIRIXIS
Δέστρα επικονδυλίτιδας από Neoprene, με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και μαξιλαράκι από αφρώδες υλικό. Εξασφαλίζει την καλή υποστήριξη και συμπίεση στην περιοχή των κονδύλων του αγκώνα. Ενδείξεις: Επικονδυλίτιδα, κακώσεις μυών και τενόντων και ως βοήθημα κατά την άθληση και την εργασία. Οδ..
13,44€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
Brand: STIRIXIS
Αυχενικό κολάρο από αφρώδες υλικό με βαμβακερή επένδυση, ύψους 11εκ. Κλείνει με Velcro. Χρησιμοποιείται και στον ύπνο. Ενδείξεις: Αυχεναλγίες, Αυχενικό Σύνδρομο. Οδηγίες Τοποθέτησης: Ξεκολλήστε το Velco. Τοποθετήστε το κολάρο γύρω από τον αυχένα, με την επιφάνεια σχήματος V κάτω από το πη..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,96€
Brand: STIRIXIS
Αυχενικό κολάρο από αφρώδες υλικό με βαμβακερή επένδυση, ύψους 9εκ. Κλείνει με Velcro. Χρησιμοποιείται και στον ύπνο. Ενδείξεις: Αυχεναλγίες, Αυχενικό Σύνδρομο. Οδηγίες Τοποθέτησης: Ξεκολλήστε το Velco. Τοποθετήστε το κολάρο γύρω από τον αυχένα, με την επιφάνεια σχήματος V κάτω από το πηγο..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,96€
Brand: STIRIXIS
ΚΡΥΟ/ΖΕΣΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ GEL ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ Κρύο/Ζεστό επίθεμα gel με υφασμάτινη θήκη 14x30. Κρύα Εφαρμογη: Για μείωση του οιδήματος από τραυματισμούς μείωση της θερμοκρασίας σώματος, ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο και από ελαφρά εγκαύματα. Ζεστή Εφαρμογή: Για την προσωρινή ανακ..
13,23€
Χωρίς ΦΠΑ:10,67€
Brand: STIRIXIS
ΚΡΥΟ/ΖΕΣΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ GEL ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ Κρύο/Ζεστό επίθεμα gel με υφασμάτινη θήκη 12x14. Κρύα Εφαρμογη: Για μείωση του οιδήματος από τραυματισμούς μείωση της θερμοκρασίας σώματος, ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο και από ελαφρά εγκαύματα. Ζεστή Εφαρμογή: Για την προσωρινή ανακ..
8,71€
Χωρίς ΦΠΑ:7,02€
Brand: STIRIXIS
ΚΡΥΟ/ΖΕΣΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ GEL ΜΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ Κρύο/Ζεστό επίθεμα gel με υφασμάτινη θήκη 12x22. Κρύα Εφαρμογη: Για μείωση του οιδήματος από τραυματισμούς μείωση της θερμοκρασίας σώματος, ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο και από ελαφρά εγκαύματα. Ζεστή Εφαρμογή: Για την προσωρινή ανακ..
10,71€
Χωρίς ΦΠΑ:8,64€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)